På vilket sätt bidrar Nya Ostkustbanan till fler jobb?

Vad händer vid Söderhamnsporten? Svaret får vi på digitalt dialogmöte den 18 maj!

Så här skriver Söderhamns kommun: ”Redan framme i juni kommer det att röra på sig i området då ny infrastruktur växer fram och på det kommer Willysbygget som beräknas starta efter sommaren. Och lite längre bort, ännu mer: dubbelspår på Ostkustbanan, områdets spännande möjligheter ur regionalt perspektiv, ännu fler etableringar! Allt i en levande och attraktiv del av Söderhamns stadskärna, med Resecentrum och stationsområdet som en mötesplats och en målpunkt för såväl Söderhamnsbor som i regionen i stort. Boka in 18 maj, då bjuder Söderhamns kommun in till digital framtidsspaning om Söderhamnsporten med många intressanta ingångar.”

Självklart finns Nya Ostkustbanan på plats. Bolagets vd Ingela Bendrot kommer att berätta senaste nytt om dubbelspårsutbyggnaden, och seniorkonsult Henrik Andersson från Sweco kommer att presentera en ny rapport som handlar om hur arbetsmarknaden kommer att växa tack vare Nya Ostkustbanan.

Datum: 18 maj

Tid: 09.00–11.00

Plats: Digitalt via Teams. Länk till det digitala frukostmötet skickas till din mail dagen innan. Du behöver inte vara användare av Teams utan blir inbjuden som gäst.

Information och anmälan: För mer information, vilka som kommer att medverka och anmälan till mötet gå in på: www.faxepark.se/soderhamnsporten

 

 

Arkiv